Mooiste planten voor in de tuin

In dit bericht beschrijven we de mooiste planten die geweldig zijn voor uw tuin. We bespreken ook waarom sommige planten beter zijn dan andere.

Als het gaat om planten voor de tuin, zijn er veel dingen om rekening mee te houden. U moet planten kiezen die gemakkelijk te kweken zijn en die u veel voordelen zullen opleveren.

Dahlia

De eerste plant waar we het over willen hebben is de Dahlia. Dit is een bloem die al heel lang bestaat. Er wordt gezegd dat het een van de mooiste bloemen ter wereld is. De Dahlia staat ook bekend als zonnebloem vanwege haar grote, goudgele bloemblaadjes. De Dahlia is een eenjarige plant die het hele jaar door bloeit. Je vindt deze plant in vele variëteiten. Ze zijn er in kleuren als geel, oranje, roze, rood en wit. De Dahlia wordt het best gekweekt in de volle zon.

Gerbera Daisy

De volgende plant waar we het over willen hebben is de Gerbera Daisy. Dit is een kleine, felroze bloem die ook bekend staat als de “Candy Rose”. Het Gerbera Madeliefje is een overblijvende plant die in een groot aantal bodemomstandigheden kan groeien. Hij kan zowel in de volle grond als in potten worden geteeld. Het Gerbera Madeliefje heeft een zoete geur. Hij groeit het best in de volle zon. 

Aglaonema

De volgende plant waar we het over willen hebben is de Aglaonema. Dit is een tropische plant die in de tropen groeit. Hij komt oorspronkelijk uit Afrika en Azië. De Aglaonema is een overblijvende plant die wel een meter hoog kan worden. Hij heeft dunne, zwaardachtige bladeren die groen van kleur zijn. Er zijn veel verschillende soorten en kleuren.

Geranium

Een andere geweldige plant is de Geranium. Dit is een veel voorkomende kamerplant. Het is een vaste plant die in potten en in de grond groeit. Hij is er in veel verschillende kleuren. Het is een goede plant om te kweken als u uw huis of tuin wilt versieren. Hij kan zowel binnen als buiten worden gehouden.