Waarom voor kunstgras kiezen? 

Wij houden van tuinieren en we zijn altijd op zoek naar de beste planten voor in onze tuin. Of het nu gaat om een sierplant of een fruitboom, de juiste keuze kan het verschil maken in uw tuinervaring.

Maar er is veel verwarring over wat “natuurlijk” is en wat “kunstmatig”. We moeten toegeven dat we ons zelf ook schuldig hebben gemaakt aan deze keuzes. Dus zijn we op zoek gegaan naar een antwoord op deze vraag: Wat is het verschil tussen natuurlijk gras en kunstgras?

Er is een groot verschil tussen natuurgras en kunstgras. Het eerste is echt gras dat natuurlijk groeit. Het wordt van de grond af aan gemaakt. Het tweede is een nepgras dat bovenop een betonnen of cementbasis wordt gelegd.

Kunstgras wordt door de mens gemaakt en ziet er net zo uit als echt gras. Het wordt gemaakt van polyester, kunststof of glasvezel. Het is zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het is ook zeer comfortabel om op te zitten en het is zeer gemakkelijk schoon te maken. U kunt het zelfs binnenshuis gebruiken.

U kunt kunstgras in uw tuin of op het erf gebruiken. Het is een geweldige manier om uw tuin een natuurlijke uitstraling te geven. Je kan er bloemen en struiken voor planten. U kunt het zelfs gebruiken als een plek om te spelen.